Vores initiativer – Kuuf – flags

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond (KUUF)

seneste nyt

kuuf er med i nyt initiativ: flags

I et helt nyt og fedt samarbejde med iværksætterhuset Riggen, Johan Hoffmann fonden og Tobias Kippenberger, forsanger i Esbjerg bandet The Floor is made of Lava, skal Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond være med til at udvikle fremtidens kulturelle iværksættere. Det nye spændende initiativ har fået navnet Flags. 

Læs mere om Flags her:

“Esbjerg er en by med mange talenter, og i KUUF mener vi, at Flags kan bidrage til udviklingen af disse og skabe et godt fundament for fremtidens kultur. Dette kan tilmed være en inspiration for kommende generationer af kreative og dygtige unge med interesse for kultur og for forretningsliv i et stærkt match”

Tobias Olsen, Bestyrelsesformand i KUUF

seneste nyt - vores initiativer

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond (KUUF)

ESBJERG SKAL VÆRE FØRENDE I AT INVOLVERE OG GIVE INDFLYDELSE TIL DE UNGE.

Vi er derfor medstifter af Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond, hvor flertallet i bestyrelsen er unge mennesker, som årligt har over en million kroner til rådighed til at støtte kulturelle aktiviteter, som unge brænder for at gennemføre aktiviteter der skal skabe gode oplevelser, fællesskaber, synlighed i bybilledet og styrke byen som studie- og uddannelsesby.

Initiativet til KUUF kommer fra fremtrædende erhvervsfolk og sekretariatschef i Education Esbjerg, Erling Petersson, og det bakkes økonomisk op af 10 fonde og Esbjerg Kommune.
KUUF kan støtte initiativer, der i bred forstand udtrykker hvad unge er engageret i og gerne vil. Det kan være musik, teater, dans, design, journalistik, litteratur, visuelle medier, natur og sociale events. Det kan både være egne projekter og projekter i samarbejde med andre aktører. KUUF har således etableret et samarbejde med Platformen i Østbyen og Ungdomsbureauet om en fælles indsats for at gøre Esbjerg til en mere levende og spændende by at være ung i.

KUUF er et enestående initiativ på landsplan, både i kraft af det store beløb, fonden kan støtte unge initiativer med og bestyrelsens særlige sammensætning, hvor de unge har et flertal samt råder over posten som formand og næstformand.

Læs mere om Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond her.