Vores initiativer – Advisory Boards

Advisory Boards

xxx

Advisory Boards

Vi SAMARBEJDER MED MANGE FORSKELLIGE INTERESSENTER OG NETVÆRK FOR AT GØRE ESBJERG TIL EN ATTRAKTIV UDDANNELSESBY.

Vi har således etableret 4 advisory boards: Et unge board, et uddannelses board, et virksomheds board og et kultur board. De 4 advisory boards er centrale i Education Esbjerg arbejde med at gøre Esbjerg til en mere attraktiv og spændende uddannelsesby. De bistår således med råd, sparring og udvikling af konkrete idéer i forhold til nye initiativer og aktiviteter i Esbjerg.

De forskellige boards mødes hver for sig 2 – 3 gange i semestret og samles til en større konference eller workshop en enkelt gang hvert halve år.

Sidst skete det i september 2020 på ECH Park til en workshop om udvikling af Esbjergs Fyrtårn og synenegier mellem uddannelser, virksomheder og kulturliv i Esbjerg. Konferencen sluttede med en flot free style opsamling ved rapperen Per V samt efterfølgende middag for deltagerne.

Læs mere om de enkelte Advisory Boards herunder.

Vi spørger selvfølgelig dem, det hele handler om, til råds: de unge. Ungeboardet består derfor af elever fra ungdomsuddannelserne og studerende på de videregående uddannelser. Der er elever og studerende fra både Esbjerg Kommune, Varde Kommune og Fanø Kommune.

Vil du være en del af vores unge board? Kontakt Caroline Andersen eller Anne Sofie Skou Jessen.

Uddannelsesboardet består af repræsentanter (på ledelsesniveau) fra ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser i Esbjerg, Ribe og Varde (pt. 10 – 12 personer).

Vi snakker blandt andet om, hvordan vi kan skabe mere samarbejde på tværs af uddannelser.

Anne Sofie Skou Jessen og Peter Hegelund er tovholdere for Uddannelse Advisory Board, og du kan kontakte dem her.

Erhvervsboardet består af repræsentanter fra en række af kommunens virksomheder, store, mellemstore og mindre. (pt 12 – 14 personer). 

Her diskuterer vi blandt andet, hvordan erhvervslivet kan bakke op om Education Esbjerg, og hvordan vi kan styrke samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne.

Har du lyst til at bidrage? Send en mail til Peter Hegelund.

I Kultur Advisory Board har vi samlet et bredt udsnit af Esbjergs kulturliv; det tæller blandt andet repræsentanter for spillesteder, museer, caféer og foreninger. Vi arbejder på at skabe øget opmærksomhed om de mange kulturelle tilbud der allerede eksisterer i byen, og vi diskuterer hvordan vi kan skabe endnu flere attraktive begivenheder for unge.

Du er velkommen til at kontakte Camilla Hansen, hvis du vil være med i Kultur Advisory Board.