Workshop om Esbjergs fremtid

Workshop om Esbjergs fremtid

Sammen med tre stærke samarbejdspartnere; Esbjerg Kommune, Business Esbjerg og Esbjerg Havn arbejder vi for at definere den fremtidige retning for Esbjerg by, så vi sikrer, at Esbjerg står stærkest muligt nu og i fremtiden.  Arbejdet foregår i en periode på godt et år og består af en række faser og inddrager en lang række virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, foreninger, kulturinstitutioner, studerende og andre borgere, som har deltaget i interviews, præsentationer, workshops og dialogmøder.

Vi er derfor glade for at kunne inviterer udvalgte unge, studerende og andre ildsjæle fra uddannelsesverdenen til en inspirerende workshop på Tobakken, Esbjerg d. 25. januar fra kl. 15.30-19.00.

I maj måned 2022 har vi en færdig strategi og en stærk retning for Esbjerg. Den retning skal vi derefter arbejde med, sammen med så mange som muligt, som er optagede af Esbjergs fremtid og omdømme.

 

Du kan læse mere her: ESBJERGS FREMTID

 


Time

15:30 - 19:00

Date

25 jan 2022

Location

Tobakken, Esbjerg
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Læs også

20/01/2022
I januar ser vi frem til at fortælle om Co-Bu Graduate Programmet til en online Co-Bu Talk. Her har de deltagende mulighed for at høre om programmet, hvad det vil sige at være Graduate, og hvilken betydning det kan have for ens kommende karriere. Og så kan man møde Co-Bu virksomhederne Blue Water Shipping, Deloitte, Semco Maritime, telesikring, Sikkerhedsstyrelsen, VIKING Life-Saving Equipment, Skattestyrelsen, NemByg, Esbjerg Kommune og Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius. Program – Præsentation af Co-Business Graduate Program – […]
25/01/2022
15:30 - 19:00
Sammen med tre stærke samarbejdspartnere; Esbjerg Kommune, Business Esbjerg og Esbjerg Havn arbejder vi for at definere den fremtidige retning for Esbjerg by, så vi sikrer, at Esbjerg står stærkest muligt nu og i fremtiden.  Arbejdet foregår i en periode på godt et år og består af en række faser og inddrager en lang række virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, foreninger, kulturinstitutioner, studerende og andre borgere, som har deltaget i interviews, præsentationer, workshops og dialogmøder. Vi er derfor glade for at kunne […]
No event found!

Comments are closed.