Strategiske dialogmøder – Esbjergs Fremtid.

Strategiske dialogmøder – Esbjergs Fremtid.

Sammen med tre stærke samarbejdspartnere; Esbjerg Kommune, Business Esbjerg og Esbjerg Havn arbejder vi for at definere den fremtidige retning for Esbjerg by, så vi sikrer, at Esbjerg står stærkest muligt nu og i fremtiden.  Arbejdet foregår i en periode på godt et år og består af en række faser og inddrager en lang række virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, foreninger, kulturinstitutioner, studerende og andre borgere, som har deltaget i interviews, præsentationer, workshops og dialogmøder.

Vi er nået dertil i processen, hvor retningen er valgt og vi skal nu arbejdere videre ved tre dialogmøder i slut februar.

Vi er derfor glade for at være værter ved og kunne inviterer til dialogmøde d. 25. januar 2022 kl. 09.30-12.30.

 

I maj måned 2022 har vi en færdig strategi og en stærk retning for Esbjerg. Den retning skal vi derefter arbejde med, sammen med så mange som muligt, som er optagede af Esbjergs fremtid og omdømme.

 

Du kan læse mere her: ESBJERGS FREMTID

 


Time

09:30 - 12:30

Date

25 feb 2022

Location

Det Gule Palæ

The event is finished.

Læs også

07/06/2022
16:00 - 17:30
Vi glæder os til at se alle vores mentorer og mentees fra hold 2 til et hyggeligt afslutningsevent på Esbjerg Street Food tirsdag d. 7. juni fra kl.16.00-17.30. Vores tidligere mentee Ditte Foged Jensen fra Aalborg Universitet og nuværende mentor Mads Lykke Kristensen fra EVR A/S kommer og fortæller om deres deltagelse i mentorprogrammet. Du kan læse mere om selve mentorprogrammet her:
No event found!