“Oplev Esbjerg” – et event for vores 6 kommende graduates i Co-Business Graduate Programmet

“Oplev Esbjerg” – et event for vores 6 kommende graduates i Co-Business Graduate Programmet

Vi har inviteret vores 6 kommende graduates i Co-Business Graduate Programmet til en spændende dag i Esbjerg. Her skal de møde hinanden fysisk for første gang og opleve byen gennem forskellige arrangementer i løbet af dagen.


Date

02 jul 2021

Location

Esbjerg

The event is finished.

Læs også

27/10/2021
I samarbejde med Study in Esbjerg inviterer Education Esbjerg gymnasielever, der er i studiepraktik på byens videregående uddannelser til et fælles socialt arrangement på Esbjerg Street Food. Vi vil give eleverne en lille snert af Esbjergs studieliv, fortælle dem hvad de kan bruge Education Esbjerg til, hvilke fede events som Study In Esbjerg arrangerer for alle byens studerende – alt sammen krydret med fede konkurrencer, god musik og lækker mad. Vi glæder os!   Du kan læse mere om studiepraktik […]
02/11/2021
Vi glæder os til at sætte andet forløb af vores mentorprogram i gang under initiativet “Student in Business (SIBU)”. Det sker ved et fedt kickoff event d. 2. november på Fredericia Maskinmesterskole. Her kommer alle de studerende som er blevet matchet med en mentor og nu skal igang med et sparrings forløb frem til sommeren 2022.  
No event found!

Comments are closed.