Informationsmøde om medlemsskab i Education Esbjerg

Informationsmøde om medlemsskab i Education Esbjerg

Education Esbjerg inviterer til informationsmøde om medlemskab. 

Kom og hør om visionerne bag Education Esbjerg og det helt nye og visionære uddannelseskoncept E.1, der sætter nye standarder for, hvordan man knytter virksomheder, uddannelsesinstitutioner og studerende tættere sammen.

Vores ambition er, at flere unge skal bosætte sig, studere og finde arbejde i virksomheder i Esbjerg og Sydvestjylland. Derfor har vi pr. 1. oktober etableret Education Esbjerg som en selvstændig forening, der udgør det naturlige bindeled mellem de unge, uddannelserne og erhvervslivet.

På informationsmødet vil vi invitere dig ind i det nye uddannelsesunivers og præsentere de mange fordele ved et medlemskab af foreningen, der via en række tilbud og programmer giver adgang til talentfulde studerende og højt specialiseret viden.

Vil du vide mere om E.1. uddannelseskonceptet? – Så klik her: E1education.dk

 

Mødet afholdes mandag 5. december fra kl. 16.00-17.30

Det afholdes ved:
Blue Water Shipping
Trafikhavnskaj 9
6700 Esbjerg

Tilmelding sker til:
Lisbeth Thuesen Laigaard
M: lth@educationesbjerg.com

Tilmeldingsfrist:
Senest 1. december


Time

16:00 - 17:30

Date

01 dec 2022

Location

Blue Water Shipping
Trafikhavskaj 9
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Læs også

01/12/2022
16:00 - 17:30
Education Esbjerg inviterer til informationsmøde om medlemskab.  Kom og hør om visionerne bag Education Esbjerg og det helt nye og visionære uddannelseskoncept E.1, der sætter nye standarder for, hvordan man knytter virksomheder, uddannelsesinstitutioner og studerende tættere sammen. Vores ambition er, at flere unge skal bosætte sig, studere og finde arbejde i virksomheder i Esbjerg og Sydvestjylland. Derfor har vi pr. 1. oktober etableret Education Esbjerg som en selvstændig forening, der udgør det naturlige bindeled mellem de unge, uddannelserne og erhvervslivet. […]
23/02/2023
Vi glæder os til at samle alle vores mentor-mentee par på hold 3 til en spændende midtvejsworkshop.
No event found!