“DU MØDER EN MASSE SPÆNDENDE MENNESKER MED FORSKELLIGE PERSPEKTIVER”

“DU MØDER EN MASSE SPÆNDENDE MENNESKER MED FORSKELLIGE PERSPEKTIVER”

Onsdag d. 23 februar 2022 afholdt vi Midtvejsworkshoppen i vores mentorprogram som er en del af vores initiativ Student in Business (SIBU).

Workshoppen er ét ud af tre fælles events i mentorprogrammet, hvor der er fokus på læring, ny inspiration og muligheden for at netværke på tværs. Denne gang bidrog Rene Oehlenschlæger  1½ times workshop med fokus på positiv psykologi som deltagerne kan bruge på deres studie, på deres job, eller privat og ikke mindst i deres mentor-mentee samtaler.

To af vores mentees: Ubaid Bashir Wani som er studerende på Aalborg Universitet Esbjerg og Mette Van Der Sluis, der studerer på UC SYD Esbjerg, giver dig her et indblik i, hvad de fik ud af workshoppen og hvad de generelt synes om det at være mentee. 

fakta om mentorprogrammet

  • Mentorprogrammet er udviklet af Education Esbjerg og er en del af initiativet ”Student in Business” (SIBU).
  • Formålet er at bringe de studerende tættere på erhvervslivet ved at lette overgangen mellem studielivet og arbejdslivet. Det sker gennem 1:1 samtaler med mentorer fra Esbjergs erhvervsliv.
  • Programmet løber hvert år fra november til juni og rummer i dette forløb 34 mentor-mentee par.
  • Der afholdes 7 mentor-mentee samtaler og derudover samles alle deltagere til 3 fælles arrangementer: Kick-off, midtvejsworkshop afslutningsevent.
  • Det er både danske og internationale studerende, der kan deltage.
  • De studerende kommer i år fra SDU, AAU, EASV og UC SYD.
  • Vores mentorer til hold 2 kommer fra følgende virksomheder: GLS Denmark, Alpha Aqua A/S, Qubiqa, Ramboll, Semco Maritime, Jansson El A/S, FOGA, Esbjerg Kommune, KVIST, Telesikring A/S, Quantity Digital, Sydvestjysk Sygehus, DSM, SEACABIN OFFSHORE A/S, Sydvestjyske Museer, Multijuice Consultancy, EVR A/S, XPconsult, Landal GreenParks, Ørsted, LEO Pharma, NiceHair.dk og ADP – Associated Danish Ports A/S.

 

Vil du vide mere om initiativet “Student in Business” (SIBU). Så kan du besøge hjemmesiden HER

Videoen er produceret af:

Education Esbjerg

video

Deloitte bidrager til Education Esbjerg

I den første ud af i alt fem af Education Esbjergs bidragsydere, fortæller Jørn Jepsen, Partner i Deloitte, om, hvorfor Deloitte bidrager til Education Esbjerg, og hvad han mener, der skal til for at vækste byen.

Læs også
video

Det er fedt at have en mentor

I denne video fortæller Anne Birgitte Pørksen, studerende på SDU, Malthe Schwartz, studerende på Erhvervsakademi SydVest og Ditte Foged Jensen fra Aalborg Universitet om, hvad de får ud af at være mentee i Student In Business (SIBU) Mentorprogram.

Læs også