DEBATTEN OM UDFLYTNING AF UDDANNELSER ER KAPRET AF SKEPTIKERE FRA DE FIRE STORE UNIVERSITETSBYER

KRONIK I BØRSEN: Debatten om decentralisering og udflytning af uddannelser uden for de store universitetsbyer har i den grad været præget af modstandernes synspunkter i medierne.

Nu tager Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen og Henrik Uhd Christensen, der er CEO, i VIKING Life-Saving og formand for Education Esbjergs bestyrelse, til genmæle i denne kronik i Børsen, der gør status på situationen med Esbjergs briller.

Pressemeddelelser

Jagten går ind på ambitiøse nyuddannede

Education Esbjerg har taget initiativ til et nyskabende graduate program, som skal bidrage til at tiltrække højtuddannede til området. Programmet består af et tværgående samarbejde mellem en række af Esbjergs virksomheder, som sammen søger kandidater til opstart i september 2021.

Læs også
Pressemeddelelser

ESBJERG RYKKER IND SOM TOP 5 STUDIEBY

I 2020 var Esbjerg nr 16 i undersøgelsen af årets studiebyer, i 2021 rykkede Esbjerg 9 pladser frem og blev nr 7, og nu her i 2022 er Esbjerg rykket op på en femteplads som årets studieby.

Læs også
Pressemeddelelser

Færre ansøgere, men udviklingen vender næste år

Antallet af ansøgere til de videregående uddannelser i Esbjerg viser et fald i forhold til sidste år. Faldet var ventet og sker også i resten af Danmark, men er meget ærgerligt, for vi har behov for, at flere unge tager en uddannelse i Esbjerg, lyder der fra Lone Saaby, nyudnævnt direktør for Education Esbjerg. 

Læs også