Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Visionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Visionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

Med E.1. uddannelseskonceptet har Education Esbjerg en vision om at tænke uddannelse på en hel ny måde ved at sætte fokus på trivsel, virksomhedssamarbejde og digitalisering.

Vil du vide mere? – Så klik på denne video, hvor Peter Kirk Larsen, Advokat og Managing Partner fra Kirk Larsen & Ascanius/ bestyrelsesmedlem i Education Esbjerg samt Lone Saaby, Direktør i Education Esbjerg, sætter flere ord på visionen bag E.1 og indholdet i uddannelseskonceptet.

Og, hvorfor er det vigtigt at tænke uddannelse anderledes? Både ift. hvordan vi uddanner unge mennesker – men også i forhold til, hvordan vi tænker de fysiske uddannelsesmæssige rammer? Det fortæller Morten Albæk, Filosof & Founder fra Voluntas, der har udviklet trivselsdelen i uddannelseskonceptet, mere om her i videoen, sammen med Bjarke Ingels’, Founder & Creative Director fra BIG – Bjarke Ingels Group, der har tegnet ‘Master plan Esbjerg Strand’.

Afspil video
video

Det er fedt at have en mentor

I denne video fortæller Anne Birgitte Pørksen, studerende på SDU, Malthe Schwartz, studerende på Erhvervsakademi SydVest og Ditte Foged Jensen fra Aalborg Universitet om, hvad de får ud af at være mentee i Student In Business (SIBU) Mentorprogram.

Læs også
video

Deloitte bidrager til Education Esbjerg

I den første ud af i alt fem af Education Esbjergs bidragsydere, fortæller Jørn Jepsen, Partner i Deloitte, om, hvorfor Deloitte bidrager til Education Esbjerg, og hvad han mener, der skal til for at vækste byen.

Læs også